Videreanvendelse af data

Massedownload af XML'er

Du kan massedownloade bekendtgørelser i XML-format fra TED-portalen.

• daglig pakke: en fil, der indeholder alle bekendtgørelserne i XML-format for hver dag.

• månedlig pakke: en fil, der indeholder alle bekendtgørelserne i XML-format for hver måned.

Du kan downloade pakkerne ved hjælp af brugerfladen eller ved at anvende et direkte link. Du behøver ikke logge ind for at downloade de daglige eller månedlige pakker.

Download af pakken via brugerfladen:

• klik Massedownload af XML'er for at få adgang til siden "Massedownload af XML'er"

• Fra denne side kan du:

• vælge fanen "Daglige pakker" eller "Månedlige pakker"

• vælge år og måned

• navigere til siden for at vælge pakken

• klikke på Download knappen

Download pakkerne via et direkte link:

• URL-format for daglige pakker:

• URL-format for månedlige pakker:

Publication schedule

Publication availability on the TED website of the XML daily package of the XML monthly package
Daily edition (published every Monday to Friday) On the day of the publication between 0:01 - 9:00 On the day of the publication at 9:30 at the latest n/a
Monthly n/a n/a On the fifth working day of the next month at 9:30 at the latest

RSS-feeds

RSS-feeds sender automatiske opdateringer om de seneste offentliggjorte bekendtgørelser opdelt efter sektor.

Udgivelseskalender

Udgivelseskalendersiden giver oplysninger om EUT S og udgivelsesdatoerne for det aktuelle år og tidligere år. For at få adgang til de forskellige offentliggjorte udgivelser, skal du klikke på Udgivelseskalender på startsiden. Du kan vælge en specifik måned og et specifikt år fra rullemenuen for at se en given udgave.

Derudover kan du downloade en årlig udgivelse for et specifikt år i følgende formater: XLS, PDF, CSV.

Søgnings-API

Søgnings-API'en tillader flere skrivebeskyttede funktioner på TED-webstedets data.  Brugeren kan udføre POST-anmodningen for at søge blandt bekendtgørelserne.
Detaljeret dokumentation kan findes her: https://ted.europa.eu/api/documentation/index.html