TED-konto

Opret en TED-konto

For at oprette en TED-konto:

1. Klik på Log ind/Registrer i startsidens øverste højre hjørne.
  2. Du vil blive omdirigeret til EU Login, hvor du vil kunne oprette en ny konto. Hvis du allerede har en konto, vil du kunne anvende de samme brugeroplysninger til at få adgang til tjenesten.
  3. For at bekræfte din registrering skal du klikke på aktiveringslinket i e-mailen. Du vil blive omdirigeret til TED's registreringsformular for at bekræfte visse oplysninger.
  4. Vælg dit land, og gennemlæs privatlivsreglerne for TED.
  5. Klik Bekræft.

Log ind

For at logge ind skal du i startsidens øverste højre hjørne klikke på Log ind/Registrer og indtaste dine brugeroplysninger.

Log ud

For at logge ud fra TED-webstedet:

1. Klik på dit navn, som vises i startsidens øverste højre hjørne.
  2. Vælg Log ud.

Du har nu logget dig ud af TED-webstedet, men du er stadig logget på EU Login. Følg trinnene i pop-op-meddelelsen for at logge ud fra EU Login.

Ændring af TED-kontooplysninger

For at ændre dine kontooplysninger skal du være logget ind som bruger:

1. Klik på dit navn, som vises i startsidens øverste højre hjørne.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Udfør de ændringer, du ønsker at lave, og klik derefter på Opdater.

Sletning af din TED-konto

For at slette din TED-konto skal du være logget ind:

1. Klik på dit navn, som vises i startsidens øverste højre hjørne.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. I afsnittet "Brugerprofil" skal du klikke på Slet.
  4. Klik på Bekræft.

Alle dine personoplysninger vil blive slettet.

Din konto vil blive slettet automatisk, hvis den forbliver inaktiv i over 120 dage. Der vil automatisk blive sendt en e-mail til din e-mailadresse inden sletningen (90 dage, 60 dage og 30 dage inden sletningen).

Registrerede brugere

For at få adgang til alt indholdet på TED-webstedet skal du være logget ind som bruger. For at kunne gøre dette skal du have en EU Login-konto.

• Hvis du allerede er registreret som bruger hos EU Login, kan du logge ind ved at indtaste dine brugeroplysninger.
  • Ellers kan du registrere dig ved at oprette en ny EU Login-konto (https://ecas.ec.europa.eu/cas)

Når du som bruger er logget ind, kan du:

• styre dine kontoindstillinger
  • gemme bekendtgørelser til din konto
  • gemme søgeprofiler til din konto
  • oprette alarmer eller RSS-feeds og få nye relevante bekendtgørelser, som sendes direkte til din e-mailindbakke eller RSS-læser

Mit dashboard

På siden "Mit dashboard" har du som bruger, der er logget ind, en oversigt over dine gemte søgninger, alarmer og bekendtgørelsesrelaterede oplysninger, der er organiseret i følgende afsnit.

Mine gemte søgninger/Mine seneste søgninger

Denne tabel har to faner:

Mine gemte søgninger

• Her har du en oversigt over alle de bekendtgørelser (op til 25), for hvilke du har valgt "Gem søgning". Du kan for hver gemt søgning vælge:
    • Omdøb
      • Omdøb den gemte søgning og Aktiver/deaktiver RSS-feedet (aktiveret som standard):
        • Et RSS-ikon er synligt i tabellen, når det er aktiveret. Hvis du klikker på ikonet, bliver du ført til RSS-siden, der svarer til denne gemte søgning, hvorpå du kan tilmelde dig det pågældende RSS-feed. Du kan også tilpasse antallet af genstande, der vises på dit brugertilpassede RSS-feed på siden "Sideindstillinger".
  • Rediger forespørgsel
    • Denne valgmulighed omdirigerer dig til siden for avanceret søgning eller ekspertsøgning (afhængigt af den metode, du oprindeligt brugte til at oprette forespørgslen).
  • Slet
    • Slet den valgte gemte søgning

Mine seneste søgninger

• Du vil under denne fane kunne se en optegnelse af de seneste søgninger, du har foretaget på TED-webstedet. Hvis du klikker på en søgning, vil du blive omdirigeret til den tilsvarende resultatside. Desuden kan du via kolonnen 'Handlinger' tilføje en nylig søgning til dine gemte søgninger.

Mine søgningsalarmer

Denne tabel viser de "Søgningsalarmer", du har oprettet (op til 25), såvel som deres frekvens. Du kan for hver søgningsalarm udføre følgende handlinger:

• Omdøb
    • Omdøb den valgte søgningsalarm, og opdater alarmens frekvens:
      • Daglig
      • Ugentlig
      • Hver anden uge
      • Månedlig
  • Rediger forespørgsel
    • Denne valgmulighed omdirigerer dig til siden for avanceret søgning eller ekspertsøgning (afhængigt af den metode, du oprindeligt brugte til at oprette forespørgslen).
  • Slet
    • Slet den valgte søgningsalarm

Mine bekendtgørelser/Sidst sete bekendtgørelser

Denne tabel har to faner:

Mine bekendtgørelser

• Denne faner viser de bekendtgørelser, for hvilke du har oprettet en bekendtgørelsesalarm. Du kan udføre følgende handlinger for hver bekendtgørelse:
    • Rediger
      • Du kan fastlægge en "påmindelsesdato" eller aktivere/deaktivere alarmerne.
        • Hvis alarmen er aktiveret, vises der et klokkeikon i kolonnen "alarm".
    • Slet
      • Slet den valgte bekendtgørelsesalarm

Sidst sete bekendtgørelser

• Denne fane viser oversigten over bekendtgørelser, som du har set for nyligt på TED-webstedet. Når du klikker på hver af bekendtgørelserne på oversigten, bliver du omdirigeret til den tilsvarende side for "Bekendtgørelsesvisning". Du kan derudover bruge kolonnen "Handlinger" til at oprette en alarm for enhver af bekendtgørelserne og styre den via fanen "Mine bekendtgørelser".

Indstillinger

På siden "Indstillinger" kan du som bruger, der er logget ind, tilpasse indstillingerne på din brugerkonto samt dine sideindstillinger.

Brugerkonto

Dette afsnit giver dig en oversigt over din konto. Du har mulighed for at ændre dit angivne land og for at gå til EU Login for at opdatere dine oplysninger.

Sideindstillinger

I dette afsnit kan du tilpasse dine indstillinger for TED-webstedet. Følgende muligheder er tilgængelige:

• Antal søgeresultater pr. side (10, 25, 50, 100)
  • Antal resultater for brugertilpasset RSS (10, 25, 50, 100)
  • Vis koder (aktiver/deaktiver)
    • Viser eller skjuler koderne, der anvendes til avanceret søgning
  • Vis søgekriterierne i resultatoversigten (aktiver/deaktiver)
  • Marker søgeord ved fuldtekstsøgning (aktiver/deaktiver)
    • Markerer din søgetekst på siden med resultater og på visningssiden for bekendtgørelser
  • Standardvisning af bekendtgørelser
    • Vælg et andet søgeområde for bekendtgørelser:
      • Aktuel EUT S-udgave
      • Aktive bekendtgørelser
      • Alle bekendtgørelser
  • Foretrukket sprog
    • Vælg dit standardsprog til brugerfladen blandt de 24 officielle EU-sprog. Dette er også det sprog, du vil modtage e-mailmeddelelser i.
  • Oplysninger, der skal vises på oversigten over søgeresultater.
    • Du kan tilpasse de oplysninger, du ser i søgeresultatlisten, ved at vælge eller fravælge ethvert af følgende tilgængelige elementer (afkrydsningsfelter):
      • Udførelsessted
      • Kontraktens art
      • Myndighedens navn
      • Proceduretype

Personligt adressekartotek

Du kan oprette dit eget personlige adressekartotek med en liste over e-mailadresser (maks. 10). Du kan herefter vælge modtagerens e-mailadresse fra listen og sende vedkommende bekendtgørelser via e-mail (ved hjælp af Send via e-mail på siden "Bekendtgørelsesvisning").