Euroopan unionin virallinen verkkosivusto

Datan uudelleenkäyttö

XML-tiedostojen joukkolataus

Voit joukkoladata ilmoituksia XML-tiedostona TED-portaalissa.

• päivittäinen paketti: tiedosto sisältää kunkin päivän kaikki ilmoitukset xml-muodossa.

• kuukausittainen paketti: tiedosto sisältää kunkin kuukauden kaikki ilmoitukset xml-muodossa.

Voit ladata paketit käyttöliittymän tai suoran linkin kautta. Päivittäisten tai kuukausittaisten pakettien lataamista varten ei tarvitse kirjautua sisään.

Lataa paketti käyttöliittymän kautta:

• napsauta XML-tiedostojen joukkolataus siirtyäksesi ”XML-tiedostojen joukkolataus” -sivulle

• Tältä sivulta:

• valitse välilehti ‘Päivittäiset paketit’ tai ‘Kuukausittaiset paketit’

• valitse vuosi ja kuukausi

• siirry sivulle valitaksesi paketin

• napsauta Lataa-painiketta

Lataa paketit käyttämällä suoraa linkkiä:

• päivittäisten pakettien URL-muoto:

• kuukausittaisten pakettien URL-muoto:

Publication schedule

Publication availability on the TED website of the XML daily package of the XML monthly package
Daily edition (published every Monday to Friday) On the day of the publication between 0:01 - 9:00 On the day of the publication at 9:30 at the latest n/a
Monthly n/a n/a On the fifth working day of the next month at 9:30 at the latest

RSS-syötteet

RSS-syötteet lähettävät automaattisesti päivityksiä viimeisimmistä julkaistuista ilmoituksista toimialojen mukaan eriteltyinä.

Julkaisukalenteri

Julkaisukalenterisivulta löytyvät EUVL S -lehden tiedot sekä julkaisupäivät kuluvilta ja menneiltä vuosilta. Saadaksesi pääsyn eri julkaistuihin painoksiin, napsauta Julkaisukalenteri etusivulla. Voit valita tietyn kuukauden ja vuoden avattavista luetteloista ja tarkastella tiettyä numeroa.

Lisäksi voit ladata tietyn vuoden vuosijulkaisun seuraavissa muodoissa: XLS, PDF, CSV.

Hakurajapinta

Hakurajapinta tarjoaa TED-verkkosivuston tiedoille useita vain luku -toimintoja.  Käyttäjä voi suorittaa POST-pyynnön hakeakseen ilmoituksia.
Yksityiskohtainen asiakirja löytyy osoitteesta https://ted.europa.eu/api/documentation/index.html