Euroopan unionin virallinen verkkosivusto

TED-tili

Luo TED-tili

Luodaksesi TED-tilin:

1. Napsauta Kirjaudu / Rekisteröidy etusivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Sinut ohjataan EU Login -palveluun, jossa voit luoda uuden tilin. Jos sinulla on jo tili, voit käyttää palvelua samoilla käyttäjätunnuksilla.
  3. Vahvista rekisteröinti napsauttamalla sähköpostissa saamaasi aktivointilinkkiä. Sinut uudelleenohjataan TED-rekisteröintilomakkeelle määrättyjen tietojen vahvistamista varten.
  4. Valitse maasi ja lue TED:in tietosuojasäännöt.
  5. Napsauta Vahvista.

Kirjaudu sisään

Kirjautuaksesi sisään, napsauta etusivun oikeassa yläkulmassa Kirjaudu / Rekisteröidy ja anna käyttäjätunnuksesi.

Kirjaudu ulos

Kirjautuaksesi ulos TED-verkkosivustolta:

1. Napsauta käyttäjätunnustasi etusivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Olet onnistuneesti kirjautunut ulos TED-verkkosivustolta, mutta olet yhä kirjautuneena EU Login -palveluun. Kirjaudu ulos EU Login -palvelusta noudattamalla ponnahdusikkunassa annettuja ohjeita.

Muokkaa TED-tilitietoja

Tilitietojasi muokataksesi sinun on oltava sisäänkirjautunut käyttäjä:

1. Napsauta käyttäjätunnustasi etusivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Tee muutokset ja napsauta Päivitä.

TED-tilin poistaminen

Poistaaksesi TED-tilisi sinun on oltava sisäänkirjautuneena:

1. Napsauta käyttäjätunnustasi etusivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Napsauta osiossa ‘Käyttäjätili’ Poista.
  4. Napsauta Vahvista.

Kaikki henkilötietosi poistetaan.

Tilisi poistetaan automaattisesti, jos sitä ei käytetä yli 120 päivään. Ennen tilin poistamista saat asiasta automaattisen sähköpostiviestin (90 päivää, 60 päivää ja 30 päivää ennen poistamista).

Rekisteröidyt käyttäjät

Sinun on oltava sisäänkirjautunut käyttäjä päästäksesi käsiksi koko TED-verkkosivuston sisältöön. Tätä varten tarvitaan EU Login -tili.

• Jos olet jo rekisteröitynyt EU Login -käyttäjä, voit kirjautua sisään tunnuksillasi.
  • Muussa tapauksessa voit rekisteröityä luomalla uuden EU Login -tilin (https://ecas.ec.europa.eu/cas)

Kirjautuneena käyttäjänä voit:

• hallita tilisi asetuksia
  • tallentaa ilmoituksia tilillesi
  • tallentaa hakuprofiileja tilillesi
  • luoda hälytyksiä tai RSS-syötteitä ja saada uusia kiinnostavia ilmoituksia suoraan sähköpostiisi tai RSS-lukijaan

Oma koontinäyttö

Kirjautuneena käyttäjänä näet ”Oma koontinäyttö” -sivulla yleiskatsauksen tallennetuista hauistasi, hälytyksistäsi ja ilmoituksiin liittyvistä tiedoista, jotka on järjestetty seuraaviin osioihin.

Tallennetut hakuni / Viimeisimmät hakuni

Taulukossa on kaksi välilehteä:

Tallennetut hakuni

• Sinulla on yleiskatsaus kaikista ilmoituksista (enintään 25), joihin on luotu 'Tallenna haku'. Kunkin tallennetun haun kohdalla voit:
    • Nimetä uudelleen
      • Nimetä tallennetun haun uudelleen ja Ottaa RSS-syötteen käyttöön/poistaa sen käytöstä (käytössä oletuksena):
        • Kun se on käytössä, taulukossa näkyy RSS-kuvake. Kuvakkeen napsauttaminen johtaa tätä tallennettua hakua vastaavalle RSS-sivulle, jolta voit tilata tämän RSS-syötteen. Voit myös muokata mukautetussa RSS-syötteessäsi näytettävien kohteiden määrää sivulla 'Sivustoasetukset'.
  • Muokkaa kyselyä
    • Tämä vaihtoehto ohjaa sinut Tarkennettu- tai Erikoishaku-sivulle (riippuen menetelmästä, jota alun perin käytit kyselyn luomiseen).
  • Poista
    • Poista valittu tallennettu haku

Viimeisimmät hakuni

• Tällä välilehdellä näet viimeisimmät TED-sivustolla tekemäsi haut. Napsauttamalla hakua, sinut ohjataan vastaavalle tulossivulle. Sarakkeessa 'Toiminnot' voit lisätä viimeisimmän haun tallennettuihin hakuihisi.

Hakuhälytykseni

Tässä taulukossa näkyvät luomasi 'Hakuhälytykset' (enintään 25) sekä niiden tiheyden. Jokaiselle hakuhälytykselle voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Nimetä uudelleen
    • Nimeä hakuhälytys uudelleen ja päivitä hälytyksen tiheys
      • Päivittäin
      • Viikoittain
      • Joka toinen viikko
      • Kuukausittain
  • Muokkaa kyselyä
    • Tämä vaihtoehto ohjaa sinut Tarkennettu- tai Erikoishaku-sivulle (riippuen menetelmästä, jota alun perin käytit kyselyn luomiseen).
  • Poista
    • Poista valittu hakuhälytys

Ilmoitukseni / Viimeksi katsomani ilmoitukset

Taulukossa on kaksi välilehteä:

Omat ilmoitukset

• Tällä välilehdellä näkyvät ilmoitukset, joille olet luonut ilmoitushälytyksen. Voit suorittaa jokaiselle ilmoitukselle seuraavat toiminnot:
    • Muokkaa
      • Voit määrittää 'Muistutuspäivämäärän' tai ottaa hälytykset käyttöön / poistaa ne käytöstä
        • Jos hälytys on aktivoitu, sarakkeessa 'Hälytys' näkyy kuvakkeena 'kello'
    • Poista
      • Poista valittu ilmoitushälytys

Viimeksi tarkastellut ilmoitukset

• Tällä välilehdellä näkyy luettelo ilmoituksista, joita olet viimeksi tarkastellut TED-verkkosivustolla. Napsauttamalla kutakin luettelon ilmoitusta sinut ohjataan vastaavalle Ilmoitusnäkymä-sivulle. Sarakkeessa 'Toiminnot' voit lisäksi Luoda hälytyksen mistä tahansa ilmoituksesta ja hallita sitä välilehdellä 'Omat ilmoitukset'.

Asetukset

Asetukset-sivulla voit kirjautuneena käyttäjänä muokata käyttäjätilisi asetuksia ja sivustoasetuksiasi.

Käyttäjätili

Tästä osiosta löytyy tilisi yleiskatsaus. Voit vaihtaa määritettyä maatasi ja päivittää tietosi EU Login -tililläsi.

Sivustoasetukset

Tässä osiossa voit mukauttaa TED-sivustoasetuksiasi. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat seuraavat:

• Hakutulosten määrä sivulla (10, 25, 50, 100)
  • Kohteiden määrä mukautetussa RSS-syötteessä (10, 25, 50, 100)
  • Näytä koodit (Ota käyttöön / Poista käytöstä
    • näyttää tai piilottaa tarkennetussa haussa käytetyt koodit
  • Näytä hakukriteerit tulosluettelossa (Ota käyttöön / Poista käytöstä)
  • Korosta koko tekstin hakumalleja (Ota käyttöön / Poista käytöstä)
    • Korostaa hakutulossivulta ja ilmoitusnäkymäsivulta etsimääsi tekstiä
  • Ilmoituksen oletuslaajuus
    • valitse eri hakulaajuus ilmoituksille:
      • EUVL S -lehden viimeisin numero
      • Vireillä olevat ilmoitukset
      • Kaikki ilmoitukset
  • Ensisijainen kieli
    • Valitse käyttöliittymän oletuskieli EU:n 24 virallisesta kielestä. Tämä on myös kieli, jolla saat sähköposti-ilmoituksesi.
  • Hakutulosluettelossa näytettävät tiedot
    • Voit mukauttaa hakutulosluettelossasi näkemiäsi tietoja valitsemalla jonkin seuraavista käytettävissä olevista kohteista (valintaruudut) tai poistamalla niiden valinnan:
      • Suorituspaikka
      • Sopimuslaji
      • Viranomaisen nimi
      • Menettelyn luonne

Henkilökohtainen osoitekirja

Voit luoda oman henkilökohtaisen osoitekirjan, jossa on luettelo sähköpostiosoitteista (enintään 10). Tästä luettelosta voit valita vastaanottajan sähköpostiosoitteen ilmoitusten lähettämistä varten sähköpostitse (käyttäen Lähetä sähköpostitse -toimintoa sivulla 'Ilmoitusnäkymä').