Een officiële website van de Europese Unie

TED-account

Een TED-account aanmaken

Om een TED-account aan te maken:

1. Klik op Aanmelden/registreren in de rechter bovenhoek van de startpagina.
  2. U wordt dan doorgestuurd naar EU Login, waar u een nieuwe account kunt aanmaken. Als u al een account hebt, kunt u dezelfde referenties gebruiken om toegang te krijgen tot de dienst.
  3. Klik op de activeringslink in de e-mail om de registratie te bevestigen. U wordt doorgestuurd naar het TED-registratieformulier om bepaalde informatie te bevestigen.
  4. Kies uw land en controleer de privacyrichtlijnen van TED.
  5. Klik Bevestig.

Aanmelden

Om u aan te melden, klikt u in de rechter bovenhoek van de startpagina op Aanmelden/registreren en voert u uw gegevens in.

Afmelden

Om u af te melden bij de TED-website:

1. Klik in de rechter bovenhoek van de startpagina op uw weergegeven naam.
  2. Selecteer Afmelden.

U heeft zich met succes afgemeld bij de TED-website, maar u bent nog steeds aangemeld bij EU Login. Volg de stappen in het pop-up-bericht om u af te melden bij EU Login.

TED-accountgegevens wijzigen

Om uw accountgegevens te wijzigen, moet u een aangemelde gebruiker zijn:

1. Klik in de rechter bovenhoek van de startpagina op uw weergegeven naam.
  2. Selecteer Voorkeuren.
  3. Pas uw wijzigingen toe en klik vervolgens op Update.

Uw TED-account verwijderen

Om uw TED-account te verwijderen, moet u aangemeld zijn:

1. Klik in de rechter bovenhoek van de startpagina op uw weergegeven naam.
  2. Selecteer Voorkeuren.
  3. Klik in de sectie "Gebruikersaccount" op Verwijderen.
  4. Klik op Bevestig.

Al uw persoonlijke gegevens worden verwijderd.

Uw account wordt automatisch verwijderd als deze langer dan 120 dagen inactief blijft. Voordat de gegevens worden verwijderd, wordt er een automatische e-mail naar uw e-mailadres gestuurd (90 dagen, 60 dagen en 30 dagen voordat de gegevens worden verwijderd).

Geregistreerde gebruikers

Om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van de TED-website moet u een aangemelde gebruiker zijn. Hiervoor heeft u een EU Login-account nodig.

• Als u al een geregistreerde EU Login-gebruiker bent, kunt u inloggen met uw gegevens.
  • Anders kunt u zich registreren door een nieuwe EU Login-account aan te maken (https://ecas.ec.europa.eu/cas)

Als u een aangemelde gebruiker bent, kunt u:

• uw accountvoorkeuren beheren
  • aankondigingen opslaan in uw account
  • zoekprofielen opslaan in uw account
  • RSS-feeds aanmaken en interessante nieuwe aankondigingen rechtstreeks in uw e-mail-inbox of RSS-lezer ontvangen

Mijn Dashboard

Op de pagina "Mijn Dashboard" ziet u als aangemelde gebruiker een overzicht van uw opgeslagen zoekopdrachten, meldingen en aankondigingsgerelateerde informatie, gerangschikt in de volgende secties.

Mijn opgeslagen zoekopdrachten / Mijn recente zoekopdrachten

Deze tabel heeft twee tabbladen:

Mijn opgeslagen zoekopdrachten

• U krijgt een overzicht van alle aankondigingen (maximaal 25) waarvoor u een "Zoekopdracht opslaan" hebt aangemaakt. Voor elke opgeslagen zoekopdracht kunt u:
    • Opnieuw benoemen
      • De opgeslagen zoekopdracht opnieuw benoemen en Activeren/uitschakelen van de RSS-feed (standaard geactiveerd):
        • Als deze optie geactiveerd is, is er een RSS-pictogram te zien in de tabel. Door erop te klikken gaat u naar de RSS-pagina die overeenkomt met deze opgeslagen zoekopdracht, waar u zich kunt abonneren op deze RSS-feed. Op de pagina "Sitevoorkeuren" kunt u ook het aantal items aanpassen dat in uw aangepaste RSS-feed wordt weergegeven.
  • Zoekopdracht bewerken
    • Deze optie stuurt u door naar de pagina Geavanceerd of Deskundig zoeken (afhankelijk van de methode die u in eerste instantie hebt gebruikt om de zoekopdracht in te voeren).
  • Verwijderen
    • De geselecteerde opgeslagen zoekopdracht verwijderen

Mijn recente zoekopdrachten

• Op dit tabblad ziet u een overzicht van de meest recente zoekopdrachten die u op de TED-website hebt uitgevoerd. Door op een zoekopdracht te klikken, wordt u naar de bijbehorende resultatenpagina doorgestuurd. Bovendien kunt u via de kolom "Acties" een recente zoekopdracht aan uw opgeslagen zoekopdrachten toevoegen.

Mijn zoekmeldingen

Deze tabel toont de "Zoekmeldingen" die u hebt aangemaakt (maximaal 25) en hun frequentie. Voor elke zoekmelding kunt u de volgende acties uitvoeren:

• Opnieuw benoemen
    • De zoekmelding opnieuw benoemen en de meldingsfrequentie aanpassen:
      • Dagelijks
      • Wekelijks
      • Tweewekelijks
      • Maandelijks
  • Zoekopdracht bewerken
    • Deze optie stuurt u door naar de pagina "Geavanceerd" of "Deskundig" zoeken (afhankelijk van de methode die u in eerste instantie hebt gebruikt om de zoekopdracht aan te maken).
  • Verwijderen
    • De geselecteerde zoekmelding verwijderen

Mijn aankondigingen / Recent bekeken aankondigingen

Deze tabel heeft twee tabbladen:

Mijn aankondigingen

• Dit tabblad toont de aankondigingen waarvoor u een aankondigingsmelding hebt aangemaakt. Voor elke aankondiging kunt u de volgende acties uitvoeren:
    • Bewerken
      • U kunt een "Herinneringsdatum" instellen of de waarschuwingen activeren/uitschakelen
        • Als de melding is geactiveerd, wordt in de kolom "Melding" een "belpictogram" weergegeven
    • Verwijderen
      • De geselecteerde aankondigingsmelding verwijderen

Recent bekeken aankondigingen

• Dit tabblad toont de lijst met aankondigingen die u het meest recent op de TED-website hebt bekeken. Door op een aankondiging in de lijst te klikken, wordt u doorgestuurd naar de overeenkomstige pagina "Aankondiging bekijken". Bovendien kunt u via de kolom "Acties" een melding aanmaken voor elke aankondiging en deze via het tabblad "Mijn aankondigingen" beheren.

Voorkeuren

Als aangemelde gebruiker kunt u op de pagina "Voorkeuren" de voorkeuren in uw gebruikersaccount en uw sitevoorkeuren aanpassen.

Gebruikersaccount

In deze sectie vindt u een overzicht van uw account. U hebt de mogelijkheid om het opgegeven land te wijzigen en naar uw EU Login-account te gaan om uw gegevens bij te werken.

Site-voorkeuren

In deze sectie kunt u uw voorkeuren voor de TED-site aanpassen. De beschikbare opties zijn als volgt:

• Aantal items per pagina met zoekresultaten (10, 25, 50, 100)
  • Aantal items voor aangepaste RSS (10, 25, 50, 100)
  • Codes weergeven (Activeren / Uitschakelen)
    • toont of verbergt de codes die voor geavanceerd zoeken worden gebruikt
  • Zoekcriteria weergeven in de resultatenlijst (Activeren / Uitschakelen)
  • Zoekpatronen markeren in de volledige tekst (Activeren / Uitschakelen)
    • Markeert de tekst waarnaar u hebt gezocht op de resultatenpagina en op de pagina Aankondiging bekijken
  • Standaard bereik aankondigingen
    • kies een ander zoekbereik voor aankondigingen:
      • Huidige PB S-editie
      • Actieve aankondigingen
      • Alle aankondigingen
  • Voorkeurstaal
    • Kies uit de 24 officiële EU-talen de standaardtaal voor de gebruikersinterface. Dit is ook de taal waarin u uw e-mailmeldingen ontvangt.
  • Informatie die in de lijst met zoekresultaten moet worden weergegeven
    • U kunt de informatie die u in uw lijst met zoekresultaten ziet aanpassen door een van de volgende beschikbare items (selectievakjes) in of uit te schakelen:
      • Plaats van uitvoering
      • Aard van de opdracht
      • Naam van de autoriteit
      • Type procedure

Persoonlijk adresboek

U kunt uw eigen persoonlijke adresboek aanmaken met een lijst van e-mailadressen (maximaal 10). Uit deze lijst kunt u het e-mailadres van de ontvanger kiezen voor het verzenden van aankondigingen per e-mail (met behulp van de actie Verstuur per e-mail op de pagina "Aankondiging bekijken").