Återanvändning av data

Bulknedladdning i xml

Du kan ladda ner xml-meddelanden i bulk från TED-portalen.

• Dagligt paket: En fil som innehåller alla meddelanden i xml-format för varje dag.

• Månatligt paket: En fil som innehåller alla meddelanden i xml-format för varje månad.

Du kan ladda ner paketen via användargränssnittet eller via en direkt länk. Du behöver inte vara inloggad för att ladda ner de dagliga eller månatliga paketen.

Nedladdningspaket via användargränssnitt:

• Klicka på Bulknedladdning i xml för att komma till sidan "Bulknedladdning i xml"

• Från denna sida kan du:

• Välja fliken ”Dagliga paket” eller ”Månatliga paket”

• välja år och månad

• gå till sidan för att välja paketet

• Klicka på Ladda ner knappen

Ladda ner paket via en direkt länk:

Publication schedule

Publication availability on the TED website of the XML daily package of the XML monthly package
Daily edition (published every Monday to Friday) On the day of the publication between 0:01 - 9:00 On the day of the publication at 9:30 at the latest n/a
Monthly n/a n/a On the fifth working day of the next month at 9:30 at the latest

RSS-flöden

RSS-flöden skickar automatiska uppdateringar om de senaste meddelandena som publicerats, uppdelade efter bransch.

Tidpunkt för offentliggörande

På sidan ”Tidpunkt för offentliggörande” finns det uppgifter om EUT S och datum för offentliggörande för innevarande och tidigare år. För att få tillgång till de olika publicerade utgåvorna, klicka på Tidpunkt för offentliggörande på startsidan. Du kan välja en månad och ett år från rullgardinslistorna och se det specifika nummer.

Dessutom kan du ladda ner en årlig version av meddelanden som offentliggjorts under ett specifikt år i följande format: XLS, PDF, CSV.

API-sökning

API-sökningen tillhandahåller flera skrivskyddade operationer på TED-webbplatsens data.  Användaren kan utföra POST-begäran för att söka efter meddelanden.
Detaljerad dokumentation finns här:https://ted.europa.eu/api/documentation/index.html