Szolgáltatások - 422214-2017

Normál nézet megjelenítése

25/10/2017    S205

Belgium-Brüsszel: Szándéknyilatkozati felhívás külső szakértők listájának összeállítására az Európai Bizottság kommunikációs tevékenységeihez való támogatás és tanácsadás biztosításához

2017/S 205-422214

Az Európai Bizottság, Kommunikációs Főigazgatóság, Brüsszel, BELGIUM új szándéknyilatkozati felhívást tett közzé külső szakértők listájának összeállítására az Európai Bizottság kommunikációs tevékenységeihez való támogatás és tanácsadás biztosításához.

Mi is az a szándéknyilatkozati felhívás? Egy szándéknyilatkozati felhívás arra szólít fel szakértőket, hogy előzetesen jelezzék az ajánlattevő által indított közbeszerzési tevékenységben való részvételi szándékukat.

A felhívás eredményeképp tematikus allisták fognak létrejönni, amelyeket a Bizottság önálló szakértők azonosítására használhat fel pontos, jól meghatározott tanácsadói projektek során.

Határidő: A lista 2021. október 10-ig használható, az ajánlatok beérkezési határideje azonban 2021. július 10-e.

Készen áll a jelentkezésre? A jelentkezésben érdekelt szakértőket arra kérik, hogy a felhívás rendelkezéseivel összhangban a megadott célból nyújtsanak be jelentkezéseket . Kérjük, olvassák el figyelmesen a felhívás szövegét és a teljes dokumentációt az alábbi címen:

https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=2982

Kérdéseiket az alábbi címre küldhetik: COMM-A2-TENDERS@ec.europa.eu

Elállás: A listára kerülés nem jelent szerződéskötési kötelezettséget az ajánlatkérő számára.