Bauleistung - 333795-2020

16/07/2020    S136

Belgien-Brüssel: Bauarbeiten

2020/S 136-333795

Vorinformation

Diese Bekanntmachung dient nur der Vorinformation

Bauauftrag

Rechtsgrundlage:
Richtlinie 2014/24/EU

Abschnitt I: Öffentlicher Auftraggeber

I.1)Name und Adressen
Offizielle Bezeichnung: Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Nationale Identifikationsnummer: 0316.380.841_16719
Postanschrift: Ellipsgebouw - Koning Albert II-laan 35, bus 10
Ort: Brussel
NUTS-Code: BE100 Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad
Postleitzahl: 1030
Land: Belgien
Kontaktstelle(n): An schrijvers
E-Mail: an.schrijvers@vlaanderen.be
Telefon: +32 486354399

Internet-Adresse(n):

Hauptadresse: https://www.innovatieveoverheidsopdrachten.be/evenementen/marktconsultatie-predictief-onderhoud-op-sluisdeuren

Adresse des Beschafferprofils: https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=381663

I.2)Informationen zur gemeinsamen Beschaffung
I.3)Kommunikation
Weitere Auskünfte erteilen/erteilt die oben genannten Kontaktstellen
I.4)Art des öffentlichen Auftraggebers
Regional- oder Kommunalbehörde
I.5)Haupttätigkeit(en)
Andere Tätigkeit: Sluisdeuren

Abschnitt II: Gegenstand

II.1)Umfang der Beschaffung
II.1.1)Bezeichnung des Auftrags:

Uitnodiging open marktconsultatie op donderdag 3.9.2020, namiddag voor PIO-project 'Predictief Onderhoud op Sluisdeuren'

Referenznummer der Bekanntmachung: Dep. Economie, Wetenschap en Innovatie-2020/PIO/4296_Predictief Onderhoud op Sluisdeuren-F01_0
II.1.2)CPV-Code Hauptteil
45000000 Bauarbeiten
II.1.3)Art des Auftrags
Bauauftrag
II.1.4)Kurze Beschreibung:

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) wil met behulp van geavanceerde data-analyse komen tot een predictief onderhoud van de sluizen. Als input voor de data willen ze de sluisdeuren uitrusten met verscheidene sensoren en deze info combineren met reeds bestaande data.

Daarom zijn we voor onze marktconsultatie in Brussel op 3 september op zoek naar integratoren en leveranciers van professionele oplossingen voor plaatsing op sluisdeuren en de nabije omgeving, die een pragmatische uitrol van sensoren en uitlees-apparatuur kunnen verzorgen en zo de nodige meetwaarden kunnen aanleveren.

Eveneens nodigen we graag leveranciers van innovatieve sensoren en onderzoeksgroepen uit die een professionele oplossing kunnen leveren of expertise hebben voor de specifieke uitdaging van monitoring in een sluisomgeving.

II.1.5)Geschätzter Gesamtwert
II.1.6)Angaben zu den Losen
Aufteilung des Auftrags in Lose: nein
II.2)Beschreibung
II.2.1)Bezeichnung des Auftrags:
II.2.2)Weitere(r) CPV-Code(s)
II.2.3)Erfüllungsort
NUTS-Code: BE BELGIQUE-BELGIË
NUTS-Code: BE2 VLAAMS GEWEST
NUTS-Code: BE1 RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST
Hauptort der Ausführung:

Brussel.

II.2.4)Beschreibung der Beschaffung:

Uitnodiging

Marktconsultatie Predictief Onderhoud op Sluisdeuren

3.9.2020, 13:00-17:00, Brussel en online.

Wie zoeken we?

Binnen het project ‘Predictief onderhoud op sluisdeuren’ willen we de sluis van Evergem uitrusten met sensoren. Daarom zijn we op zoek naar integratoren en leveranciers van professionele oplossingen voor plaatsing op sluisdeuren en de nabije omgeving, die een pragmatische uitrol van sensoren en uitlees-apparatuur kunnen verzorgen en zo de nodige meetwaarden aanleveren.

Eveneens nodigen we graag leveranciers van innovatieve sensoren en onderzoeksgroepen uit die een professionele oplossing kunnen leveren of expertise hebben voor de specifieke uitdaging van monitoring in een sluisomgeving.

Doel project

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) wil met behulp van geavanceerde data-analyse komen tot een predictief onderhoud van de sluizen.

Als input voor de data willen we de sluisdeuren uitrusten met verscheidene sensoren en deze info combineren met reeds bestaande data. Enerzijds kunnen de data van de sensoren relevant zijn voor directe toepassingen, maar anderzijds willen we de nieuwe en bestaande data ook gebruiken om voorspellende variabelen te definiëren.

Als piloot stelt MOW de sluisdeuren van Evergem voor omdat de sluis volgend jaar wordt drooggezet en we beschikken over drie identieke puntdeuren.

Doel marktconsultatie

Tijdens de marktconsultatie willen we de behoeften vanuit MOW en de sluisbeheerders 'matchen' met (deel-)oplossingen beschikbaar op de markt. Het is de bedoeling om na te gaan in hoeverre ondernemingen concrete oplossingen kunnen aanreiken voor de behoeften en noden van MOW, en hoe innovatief, haalbaar (qua tijd, budget, ontwikkelingstraject, enz.) en schaalbaar deze oplossingen zijn om op korte termijn uit te rollen.

Hiervoor kijken we in de eerste plaats naar bedrijven die een vlotte uitrol kunnen verzorgen te Evergem, maar eveneens naar leveranciers van sensortechnologie zodat deze technologieën kunnen meegenomen worden in een totaaloplossing.

Voor een vlotte discussie en goed resultaat is het aangewezen om uw bedrijf of onderzoeksgroep te laten vertegenwoordigen door een medewerker met technologische expertise (eerder dan door een sales- of PR-medewerker). Zij kunnen doorgaans beter en sneller inschatten wat de technologische oplossingen kunnen zijn voor elke behoefte of gewenste functionaliteit.

Er wordt geen voorbereiding (in de vorm van presentaties, pitches of dergelijke) verwacht van de deelnemende bedrijven en organisaties. Addestino zal de discussie interactief aanpakken en modereren.

De uitkomst van de marktconsultatie moet MOW in staat stellen om een geschikte (innovatieve) oplossing voor de gestelde behoefte te laten ontwikkelen, testen en aan te kopen via een overheidsopdracht.

Waar en wanneer?

De marktconsultatie gaat door op donderdag 3.9.2020, 13:00 tot 17:00 in het Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, in 1000 Brussel, Zaal 01.05 - Isala Van Diest.

Afhankelijk van hoe de Covid19-maatregelen evolueren en het aantal geïnteresseerde deelnemers, kan de marktconsultatie ook online plaatsvinden, of zowel fysiek als online. Gelieve in het inschrijvingsformulier aan te geven wat u verkiest.

Ingeval de consultatie online zal plaatsvinden, bezorgen we u tijdig de link voor deelname.

Indien er deelnemers zijn die het Nederlands niet machtig zijn, zal de marktconsultatie in het Engels gehouden worden.

Indien u er niet bij kan zijn op 3 september, noch fysiek, noch online, de resultaten van de marktconsultatie zullen publiek beschikbaar gesteld worden via deze website.

Om op de hoogte te blijven, kan u zich best abonneren op de PIO-nieuwsbrief. Dit doet u door op onderstaande blauwe knop te klikken en uw e-mailadres in te vullen.

Geïnteresseerd? Hoe inschrijven?

Deelname is gratis, maar geïnteresseerden schrijven zich best voor maandag 31 augustus 2020 in via het formulier op de webpagina: https://www.innovatieveoverheidsopdrachten.be/evenementen/marktconsultatie-predictief-onderhoud-op-sluisdeuren

II.3)Voraussichtlicher Tag der Veröffentlichung der Auftragsbekanntmachung:
14/07/2020

Abschnitt IV: Verfahren

IV.1)Beschreibung
IV.1.8)Angaben zum Beschaffungsübereinkommen (GPA)
Der Auftrag fällt unter das Beschaffungsübereinkommen: nein

Abschnitt VI: Weitere Angaben

VI.5)Tag der Absendung dieser Bekanntmachung:
13/07/2020