Vanaf vandaag (02-11-2022) is de TED-website klaar voor de e-formulieren. De zoekfunctie is veranderd: vergeet niet uw opgeslagen geavanceerde zoekopdrachten aan te passen. Ontdek alle veranderingen op de nieuwspagina en op de bijgewerkte helppagina’s

Diensten - 422214-2017

Beknopt weergeven

25/10/2017    S205

België-Brussel: Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor het samenstellen van een lijst van externe deskundigen voor het verlenen van bijstand bij en advies over communicatieactiviteiten van de Europese Commissie

2017/S 205-422214

De Europese Commissie, Directorate-General for Communication, Brussel, BELGIË heeft een nieuwe oproep tot het indienen van blijken van belangstelling gepubliceerd voor het samenstellen van een lijst van externe deskundigen voor het verlenen van bijstand bij en advies over communicatieactiviteiten van de Europese Commissie

Wat is een oproep tot het indienen van blijken van belangstelling? Met een oproep tot het indienen van blijken van belangstelling worden deskundigen uitgenodigd om zichzelf kandidaat te stellen vóór het uitschrijven van een openbare aanbesteding door een aanbestedende dienst.

De oproep zal leiden tot een aantal thematische sublijsten die door de Commissie kunnen worden gebruikt om afzonderlijke deskundigen vast te stellen die kunnen helpen via specifieke, vastomlijnde consultancyprojecten.

Uiterste datum: de lijst mag worden gebruikt tot 10.10.2021, maar de uiterste datum voor ontvangst van de aanvragen is 10.7.2021.

Bent u klaar om in te schrijven? Deskundigen die geïnteresseerd zijn om zich in te schrijven, worden uitgenodigd om een aanvraag in te dienen in overeenstemming met de bepalingen die in de aankondiging van een opdracht voor het gestelde doel zijn vastgesteld. Gelieve zorgvuldig de aankondiging van de oproep en de volledige documentatie te lezen op:

https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=2982

Voor vragen kunt u contact opnemen met COMM-A2-TENDERS@ec.europa.eu

Afstandsverklaring: opname op de lijst houdt geen verplichting in voor de aanbestedende dienst om een overeenkomst te sluiten.