Meddelelsesvisning

Notice display

Siden "Bekendtgørelsesvisning" viser en bekendtgørelse i det sprog, du browser i. For at få vist en bekendtgørelse i et andet sprog, kan du vælge et andet sprog i "Sprogvælgeren" i sidens øverste højre hjørne. For hver bekendtgørelse findes der et resume øverst på siden med bekendtgørelsens nøgleoplysninger samt afsnittet "Sprog og formater" lige nedenunder. Du kan i dette afsnit downloade bekendtgørelsen som en underskrevet PDF i det officielle sprog eller downloade et af de tilgængelige oversættelser i PDF-format. Du kan desuden downloade en bekendtgørelse i HTML-format via afsnittet "Maskinoversættelse". Hvis ikonet mangler for et sprog, betyder det, at HTML-oversættelsen endnu ikke er tilgængelig. I så fald kan du anmode om en oversættelse (denne funktion er tilgængelig for brugere, der er logget ind). På sidens venstre side er der en indholdsfortegnelse, der er skjult som standard. Du kan udvide oversigten og navigere direkte til et specifikt afsnit. Alle de tilgængelige handlinger kan findes ovenover indholdsfortegnelsen.

Download XML

Du kan downloade bekendtgørelsen i XML-format ved at vælge denne mulighed.

Opret en alarm (kun til brugere, der er logget ind)

Når du opretter en alarm vil du få besked via e-mail, hver gang der udgives en relevant bekendtgørelse. Du kan til enhver tid se og ændre dem i afsnittet "Mit dashboard".

Send via e-mail (kun til brugere, der er logget ind)

Du kan sende en bekendtgørelse via den e-mailadresse, du har brugt til at logge ind på TED. Du kan indtaste tekst i følgende felter:

• Efternavn
  • Fornavn
  • Skriv en besked
  • Angiv modtagerens e-mail, eller vælg den ud fra dit "Personlige Adressekartotek"

Anmod om en oversættelse (kun til brugere, der er logget ind)

Du kan anmode om en automatisk oversættelse til et specifikt sprog i følgende formater: PDF, HTML

Når oversættelsen er klar, modtager du den via e-mail. Den vil ydermere blive tilgængelig i afsnittet "Maskinoversættelse HTML".

Tilbage til resultatoversigten

Du kan til enhver tid navigere tilbage til siden "Søgeresultater" for igen at få vist oversigten over bekendtgørelser, der opfylder dine søgekriterier.

Næste/forrige

Du kan bruge disse muligheder for at navigere til den næste/forrige bekendtgørelse, afhængigt af din oversigt over søgeresultater. Disse valgmuligheder er tilgængelige for enhver bruger, der har gennemført en søgning.